No napaliłem się jak szczerbaty na suchary żeby tam się pojawić, ale niestety pod Ergo Arenę nie udało mi się dojechać. Na szczęście przeciągnęła się impreza i przeniosła się do Gdyni - miałem dwa kroki.
Niestety na Skwerze już nie było tak wielu aut jak pod halą czego po raz wtóry nie mogę przeboleć to i tak pojawiło się kilka fajnych pojazdów. Jeśli chodzi o same VAGi to bez szaleństw, kilka sztuk godnych uwagi...
To właściwie dwa najbardziej okazałe egzemplarze które wyczaiłem na wietrze i po ciemku
No i reszta...
Niektóre umęczone - albo przed "detajlingiem" zgroza...
Niestety z przykrością muszę powiedzieć, że najmniej kulturalną częścią gości, bądź odwiedzających była grupa aut nieklasycznych którzy stanęli z boku... A co gorsza byli to właściciele golfów trójek, zapyziałych jett i ibiz z białymi stalówkami itp... Nie popisali się niczym innym jak jazdą "na drzwiach", darciem przysłowiowej mordy i "dresiarskim" zachowaniem - niby z boku ale starali się być w centrum uwagi... Bardzo mnie to zniesmaczyło i przypomniało mi o tym co niektórzy opoiwadali o vwmanii - to chyba na pomorzu taka moda??!!??